آموزش برق ساختمان و آموزش برق صنعتی

منبع این وبلاگ وبسایت کالنجی( آموزش برق) با آدرس kalengi.ir است و در زمینه ی آموزش برق فعالیت میکند

آموزش برق ساختمان و آموزش برق صنعتی

منبع این وبلاگ وبسایت کالنجی( آموزش برق) با آدرس kalengi.ir است و در زمینه ی آموزش برق فعالیت میکند

۲ روش راه اندازی موتور سه فاز با برق تک فاز

راه اندازی موتور سه فاز با برق تک فاز ز موضوع این آموزش برق صنعتی در کالنجی است و نحوه راه اندازی و تغییر دور الکتروموتور در این حالت راه اندازی را با همدیگر یاد خواهیم گرفت.

راه اندازی موتور سه فاز با برق تک فاز

در بحث راه اندازی الکتروموتورهای سه فاز با برق تک فاز رعایت چند نکته مهم ضروری است:

مسئله اول اینکه الکترو‌موتور ما ما نباید بیش از ۲ کیلو وات باشد و موتور های بیش از ۲ کیلووات در این حالت راه اندازی داغ می کند و ممکن است به موتور آسیب وارد شود.

مسئله دوم اینکه که روی پلاک الکتروموتور حتماً عبارت ۲۲۰ ولت ستاره یا مثلث لحاظ شده باشد و این عبارت به این معنی است که ما میتوانیم این الکتروموتور سه فاز را با برق تک فاز راه اندازی کنیم.

مسئله سوم اینکه در بارهای سنگین مانند گیربکس نباید از این حالت راه‌اندازی استفاده بکنیم اگر بار ما سنگین است حتماً از درایو های تکفاز به سه فاز استفاده می کنیم، آموزش کار با درایو را در لینک پایین دادیم.

آموزش درایو های تک فاز به سه فاز

انتخاب خازن مناسب جهت راه اندازی موتور سه فاز با برق تک فاز

در بحث انتخاب خازن مورد نیاز  به صورت تجربی به ازای هر کیلو وات الکتروموتور مقدار ۷۰ میکروفاراد خازن انتخاب می کنیم مثلاً اگر یک موتور دو کیلو وات داریم حداقل یک خازن ۱۴۰ میکروفاراد مورد نیاز است اگر موتور در لحظه راه اندازی کمی زور بزند و زیر بار راه اندازی نشود، نیاز است که یک مقدار کمی میکروفاراد بالا تر انتخاب کنیم مثلاً ۱۵۰ میکروفاراد.

راه اندازی موتور سه فاز با برق تک فاز_ کالنجی

آموزش نصب در باز کن کارتی

آموزش نصب دربازکن کارتی موضوع این آموزش برق ساختمان در کالنجی از و با هم دیگه یاد خواهیم گرفت که چطوری میتونیم یک آیفون تصویری را به وسیله یک ماژول RF ID به یک آیفون کارتی تبدیل کنیم.


همانطور که در تصویر پایین هم مشاهده می کنید نیازی نیست که سیم کشی کلی آیفون مان را تغییر دهیم و تنها کافیست که پشت پنل دم در یک سری تغییرات ایجاد کنیم کافیست یک ماژول در بازکن  کارتی لگزو که تولید داخل هم هست رو تهیه کنید و طبق تصویر پایین سیم بندی آن را انجام دهید.

نصب در بازکن کارتیهمانطور که مشاهده می کنید سیم بندی به این صورت است که از سمت راست ما چهار ترمینال دو تایی داریم که نامگذاری شده و سیم ها به آنها متصل میشود.

ترمینال اول مربوط به تغذیه ماژول است که یک ۱۲ ولت AC به  آن متصل می کنیم و ترمینال دوم مربوط به دربازکن است که دو رشته است از باز کن به این ترمینال متصل می‌شود و ترمینال سوم م ازD1 و D2  پشت پنل به این ترمینال متصل می‌شود و ترمینال آخر هم به سنسور RF ID متصل می شود.

به همین راحتی می توانیم سیم بندی آن را انجام دهیم، هم این ماژول پشت پنل جایگذاری می‌شود و سنسور پشت طلق جا اسمی یا پشت طلق دوربین قابل نصب است.

ادامه مطلب