آموزش برق ساختمان و آموزش برق صنعتی

منبع این وبلاگ وبسایت کالنجی( آموزش برق) با آدرس kalengi.ir است و در زمینه ی آموزش برق فعالیت میکند

آموزش برق ساختمان و آموزش برق صنعتی

منبع این وبلاگ وبسایت کالنجی( آموزش برق) با آدرس kalengi.ir است و در زمینه ی آموزش برق فعالیت میکند

کنترل سطح مایعات با فلوتر


کنترل سطح مایعات با فلوتر یا قطعات دیگر کاربرد زیادی در برق صنعتی دارد و ما در این آموزش در کالنجی سعی داریم کنترل سطح مایعات با فلوتر را  آموزش دهیم

کنترل سطح مایعات با فلوتر مکانیکی

ساده ترین نحوه کنترل سطح مایعات با فلوتر، از طریق فلوتر مکانیکی صورت می گیرد. فلوتر مکانیکی قطعه ای است که درون خودش یک گوی دارد که به هنگام بالا آمدن یا پایین رفتن  فلوتر، گوی حرکت کرده و کنتاکتی که درون فلوتر هست قطع و وصل می شود. در انتهای فلوتر سه سیم وجود دارد که یکی سیم مشترک (com) هست و دو تای آن کنتاکت بسته (nc) و دیگری کنتاکت باز (no) هست. و برای تشخیص سیم ها می توانیم به کاتولوگ فلوتر رجوع کنیم و اگر کاتالوگ در دسترس نبود می توان با مولتی متر سیم ها را تشخیص داد.

 

 

از فلوتر به دو صورت می شود استفاده کرد یکی اینکه فلوتر را در بالای مخزن قرار دهیم و زمانی که مخزن پر از آب شد فلوتر بالا بیاید و پمپ را خاموش کند و روش دیگر این هست که فلوتر را در ته چاه یا مخزن قرار دهیم و هنگامیکه چاه یا مخزن خالی شد پمپ را قطع کند و از سوختن پمپ جلوگیری کند. در بعضی از پمپ ها که کاملا پمپ در آب غوطه ور می شود فلوتر به پمپ وصل هست که موقع خالی شدن آب پمپ قطع می شود.

فلوتر الکترونیکی

روش دیگر از نحوه کنترل سطح مایعات، استفاده از فلوتر الکترونیکی هست که سه عدد سنسور فلوتر به فلوتر الکترونکی وصل می شود و این سنسور ها درون مخزن در سه وضعیت قرار می گیرند ۱- بالا ترین سطح مایع ۲- پایین ترین سطح مایع ۳- ته مخزن یا چاه . در نهایت رله فلوتر عمل می کند.

 

 

 

در پایین سنسور یک پیچ به نام SELECT قرار دارد، اگر این پیچ وصل نباشد هنگامیکه مخزن پر شود پمپ را خاموش می کند و از سر ریز شدن آب جلوگیری می کند و اگر فاز به این پیچ بدهیم برعکس عمل می کند یعنی موقعی که مخزن یا جاه خالی شد پمپ خاموش می شود و از سوختن پمپ جلوگیری می کند.

 

در پایین نمونه ای از سیم بندی مدارات کنترل سطح مایعات با فلوتر را مشاهده میکنید:

 دانلود ویدیو

 

کنترل سطح مایعات با فلوترکنترل سطح مایعات با فلوترکنترل سطح مایعات با فلوتر

کنترل سطح مایعات با فلوتر

منبع : وبسایت کالنجی آموزش برق

مدار فرمان ژنراتور اضطراری

مدار فرمان ژنراتور اضطراری در مواقعی استفاده می شود که ما می خواهیم ژنراتور را کنار برق شهر داشته باشیم و چنانچه برق شهر قطع شد، ژنراتور برق مصرفی ما را تـامین کند، این سیستم با نام های مختلف در صنعت نام برده می شود مانند مدار برق اضطراری، مدار چنج آور، مدار امرجنسی و…، در همه ی این نام ها منظور تامین برق اضطراری است که اکثر مواقع توسط ژنراتور های دیزلی یا یا بنزینی تامین میشود.

مدار فرمان ژنراتور اضطراری به صورت کلی در دو دسته قرار می گیرند:

۱ – ژنراتور پس از قطع برق شهر به صورت دستی روشن شود و دارای اولویت بندی باشد یعنی وقتی برق شهر و برق ژنراتور اماده وصل شدن به مصرف کننده باشد،اولویت با برق شهر است و ژنراتور در این لحظه وارد مدار نمی شود
۲- ژنراتور پس از قطع برق شهر به صورت اتوماتیک استارت خورده( دیزل ژنراتور هایی که استارتی هستند) و وارد مدار شود

ما در این آموزش مدار فرمان ژنراتور اضطراری به صورت دستی یا حالت اول را آموزش داده ایم.

مدار فرمان ژنراتور اضطراری برای من مفید است؟

برای هر جایی که نباید مصرف کننده ها در زمان طولانی بی برق باشند و برق جایگزین نیاز است این مدار مناسب هست منتها اگر میخواهید کل فرایند استارت ژنراتور و خاموش شدن ژنراتور اتوماتیک باشد در این آموزش توضیح داده نشده همانطور که در بالا گفتیم آموزش مدار فرمان ژنراتور اضطراری به صورت دستی است و می بایست ما ژنراتور را پس از قطع برق شهر روشن  کنیم ولی پس از آن فرایند به صورت اتوماتیک کنترل میشود، در  پایین شرایط دقیق این مدار را توضیح داده ایم.

مدار فرمان ژنراتور اضطراری

 

نحوه آموزش مدار فرمان ژنراتور اضطراری چگونه است؟

اگر آموزش های رایگان ما را دنبال کرده باشید با سبک آموزشی ما آشنا هستید، مدار فرمان ژنراتور اضطراری  نیز مانند مداراتی که در قبل آموزش داده ایم به صورت شبیه سازی به واقعیت آموزش می دهیم و مدار را در قالب ویدویو توضیح میدهیم و همچنین تصویر هر مدار در قالب عکس و فایل PDF  به شما ارائه خواهیم داد.

مدار فرمان ژنراتور اضطراری

 

 

 
 

با تهیه محصول مدار فرمان ژنراتور اضطراری دقیقاً چه چیز دریافت میکنم ؟

 ویدیوی ۱: در ابتدا شرایط دقیق مدار و  تجهیزات مورد نیاز شما را معرفی میکنیم و کاربرد این تجهیزات در مدار فرمان ژنراتور اضطراری را به شما می گوییم

ویدیوی ۲: سپس نقشه ی برق اضطراری برای مصارف تکفاز  را برای شما شبیه سازی می کنیم و سیم بندی مدار قدرت و فرمان را به صورت ویدیویی به شما توضیح می دهیم

ویدیوی ۳ : در این ویدیو نقشه مدار برای مصارف سه فاز را برای شما شبیه سازی کرده ایم و به صورت کامل نحوه ی سیم بندی مدار فرمان و قدرت ژنراتور اضطراری را توضیح میدهیم ،سعی شده تمام آموزش به صورت کاملا آسان آموزش داده شود .

فایل ۴ : یک فایل pdf که حاوی نقشه مدار فرمان و مدار قدرت و اسلایدی که ویدیوهای بالا را روی آن توضیح داره ایم در اختیار شما قرار میدهیم

  فایل ۵ : نقشه مدار فرمان و مدار قدرت را در قالب پنج عدد عکس برای شما آماده کرده ایم تا به راحتی در موبایل ذخیره کنید و از روی عکس هم بتوانید این نقشه را اجرا کنید.

 

 

درباره مدرس آموزش مدار فرمان ژنراتور اضطراری

 

محمود غفاری

مدرس این دوره محمود غفاری است که برخی از سوابق او به شرح زیر است:

– نویسنده کتاب شوک الکتریکی

– کارشناس تابلو برق صنعتی

– نویسنده مقالات وبسایت کالنجی

– ۶ سال تجربه کاری در حوزه برق صنعتی و برق ساختمان

-برگزار کننده دوره های غیر حضوری آموزش برق صنعتی

-نویسنده بیش از ۵۰ مقاله تخصصی در زمینه برق

 

 

 

 

 

ضمانت رضایت شما از این محصول

من محمود غفاری  این ضمانت را به شما می‌دهم که در صورت عدم رضایت شما از مطالب ارائه شده در این محصول، تمام مبلغ پرداختی را با رضایت کامل به شما بازگردانم از این بابت آسوده باشید که هیچ ریسکی انجام نمی‌دهید.ضمانت

 

 

اطلاعات بیشتر و تهیه محصول